Boligan utmanar och får publicitet

VI har fått en ny hemsida där man kan söka efter bostäder – Boligan.

De beksriver sig själv på detta viset:

Boligan.se är en bostadsportal där du kan söka bostader till salu i Sverige och hitta prisinformation om dessa. Boligan.se är till för att hjälpa konsumenterna att få överblick på bostadsmarknaden, precis som det redan är möjligt för konsumenter på andra marknader.
Det som skiljer Boligan.se ifrån andra bostadssökninger, är först och främst information om hur länge bostäderna har varit till salu och om de har sänkts eller höjds i pris inom denna period.

Efter att ha fått en hel del uppmärksamhet i media så försökte Mäklarsamfundet att stänga ner sidan, eller åtminsitone plocka bort vissa bostäder.
Boligan valde att publicera det brev det fått av Möklarsamfundet, tillsammans med det svar de fick på sin blog. http://boligan.blogspot.com/

Och nu har Boligan fått än mer publicitet och kan det kanske vara så att Hemnet är hotade på tronen som den givna platsen att söka efter hus och bostäder på?

Det finns fler hot mot Hemnet.

http://www.booli.se är en mycket intressant söksida efter hus och bostäder.
På denna sidan publiceras även priser på hus som har sålts.
Försäljningspriserna på Booli.se jämförs automatiskt med utropspriserna för samma objekt, och besökaren kan se hur många procent slutpriset ökat eller minskat i förhållande till utropspriset.
Även Booli har fått se sig angripna av Hemnets advokater.

www.Bospindeln.se  är ytterligare en sida att kolla efter bostäder på.

Läs  mer på nätet om huspriser och hussökarsajter.
http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=3130&a=832387&rss=2216

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*