Det får mig att känna mig bra!

Sedan jag köpte huset i höstas så har man ständigt stött på nya och ofta kostsamma erfarenheter.
Visst var man beredd på att bo i hus skulle skilja sig mot lägenhetsboendet.

Men det har ändå kommit en hel del saker som man inte hade en tanke på. Och framförallt så är det ju så att den där vicevärden som man kunde ringa efte ri lägenheten, inte finns i huset. Jo, jag har fått ta på mig den hatten.

Så att när man nu läser en nyhet som faktiskt gynnar att man köpt hus, så kan man väl få kosta på sig en viss känsla av behag.
Men att en lägenhet på kort tid skulle få en hyrsehöjning med 63% tror jag väl inte komemr att inträffa. HD HD Aftonbladet

Så läste jag om mögelskandalen i de nya husen, där puts på olämpliga ytor orsakar fukt.
Det är inget som får en att känna sig munter. Är kunskapen i byggbranschen i Sverige inte bättre än så här?
SVD 

Skandalen med putsad frigolit utan luftspalt, den så kallade enstegsmetoden, växer. Hur många husägare som drabbats i Sverige är det ingen som vet. Men risken för fuktproblem finns i minst 25 000 bostäder som byggts de senaste tio åren. Sydsvenskan

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*